Slide background

Persoonlijk en vertrouwd

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw administratie

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw belastingen

Slide background

Persoonlijk contact

Ook voor starters en ZZP'ers

Slide background

Persoonlijk contact

Bekijk onze referenties

Wilt u advies over uw belastingen in de regio Leiden?

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca ondersteunt al meer dan 10 jaar startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers met hun belastingaangiften vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, dichtbij Leiden. En voor proactief belastingadvies ben u ook bij ons aan het juiste adres.

Een ervaren belastingadviseur in Leiden: AdminiFisca!

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca is gespecialiseerd in startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers. Wij ondersteunen ondernemers niet alleen met hun belastingaangiftes maar geven ook belastingadvies over bijvoorbeeld de rechtsvorm, arbeidsbeloningen, de btw en auto zakelijk of privé rijden. Daarbij adviseren wij u graag over de fiscale zaken rondom contracten, fusies en overnames of reorganisaties.

Waarom deze belastingadviseur?

Cliënten waarderen ons om het persoonlijke contact en onze duidelijke uitleg. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal. Door de jarenlange ervaring en als lid van het Register Belastingadviseurs adviseren wij u proactief op financieel en fiscaal gebied, waarmee u veel geld bespaart.

Professioneel in belastingaangiften en belastingadvies

Of het nu gaat om belastingaangiften of belastingadvies, bij AdminiFisca gaat het om u als ondernemer. Betrouwbaar en betrokken. Wij spelen graag in op de veranderingen in  uw onderneming. U kunt zomaar voor de keuze komen te staan waarbij een andere rechtsvorm beter bij de groei van uw bedrijf past. Wist u dat tax planning ook een onderdeel is van belastingadvies? Zo kan AdminiFisca u adviseren over het juiste moment van investeren, zodat u optimaal gebruik maakt van de fiscale faciliteiten.

Ook een betrokken en professionele belastingadviseur inschakelen?

Natuurlijk wilt u ook goed en vakkundig advies en geld besparen. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze.

Bent u alleen beschikbaar in de avonduren? Geen probleem, ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar.