Slide background

Persoonlijk en vertrouwd

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw administratie

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw belastingen

Slide background

Persoonlijk contact

Ook voor starters en ZZP'ers

Slide background

Persoonlijk contact

Bekijk onze referenties

Zoekt u een boekhouder in de regio Leiden?

Met meer dan 10 jaar ervaring in financiële administraties, jaarrekeningen, belastingaangiftes en belastingadvies ondersteunt AdminiFisca startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, dichtbij Leiden. Ons lidmaatschap van het Register Belastingadviseurs staat garant voor kwaliteit.

Een ervaren boekhouder: AdminiFisca!

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca is gespecialiseerd in startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers. Wij ondersteunen hen met de financiële administratie. Van het inrichten en verwerken van de financiële administratie tot de jaarrekening en belastingaangifte. Met onze persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming adviseren wij u proactief op financieel en fiscaal gebied.

Waarom deze boekhouder?

Cliënten waarderen ons om het persoonlijke contact en onze duidelijke uitleg. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal. Door de jarenlange ervaring en als lid van het Register Belastingadviseurs adviseren wij ondernemers proactief op financieel en fiscaal gebied, waarmee u veel geld bespaart.

Professioneel in financiële administraties en rapportages

Boekhouden is en blijft een vak apart. Reden voor ondernemers om de boekhouding aan een professional uit te besteden. Ook als u liever zelf de boekhouding doet is het prettig om deze periodiek door een professional te laten controleren.. Om geen verrassingen achteraf te krijgen is het belangrijk dat de boekhouding goed is verwerkt. En met onze tussentijdse rapportages geven wij u inzicht in de stand van zaken.

Gaat u ook voor zekerheid?

Natuurlijk! Veel ondernemers uit de omgeving Leiden hebben onze dienstverlening al met volle tevredenheid ervaren. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek hoe wij u kunnen helpen.

En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!