adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk en vertrouwd
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact

Zoekt u een belastingadviseur in regio Haarlem?

AdminiFisca helpt al meer dan 10 jaar ondernemers met hun belastingaangifte. En met ons deskundig belastingadvies hebben al vele ondernemers veel geld bespaard. Ook voor uw boekhouding en jaarrekening bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaren en professionele belastingadviseur

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca is gespecialiseerd in startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, vlakbij Haarlem, geven wij al meer dan 10 jaar proactief deskundig advies op financieel en fiscaal gebied. Zo hebben wij al veel ondernemers geholpen met de keuze van de juiste rechtsvorm, investeringen en zakelijke kosten.

Betrouwbaar en betrokken

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld. In een persoonlijk gesprek geven wij duidelijke uitleg. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal. Wij zorgen dat de belastingaangifte goed is opgesteld, zo voorkomt u verrassingen achteraf. Door de jarenlange ervaring en als lid van het Register Belastingadviseurs geven wij u proactief advies op financieel en fiscaal gebied en besparen u zo veel geld.

Professioneel in belastingaangiften en belastingadvies

AdminiFisca ondersteunt ondernemers onder andere bij de aangifte Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Wij hebben een actuele kennis van de ingewikkelde fiscale wet- en regelgeving, zodat u optimaal gebruik maakt van de fiscale faciliteiten en niet meer betaalt dan noodzakelijk.

Ook een betrouwbare belastingadviseur in Haarlem inschakelen?

Natuurlijk wilt u ook dat uw belastingaangifte goed en vakkundig wordt opgesteld. U wilt toch geen verrassingen achteraf? Neem daarom voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze

En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!

AdminiFisca: het fiscale kompas voor uw juiste financiële koers

Kwaliteitswaarborg
Iwan Koning is ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs de vereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Leden van het Register Belastingadviseurs zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis gewaarborgd is. Zo bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dé garantie voor kwaliteit!

RB logo FC 2020stempel 1avg_ok_logo

Vestigingsadres
Nabuccosingel 125
2152 PA  Nieuw-Vennep

Bezoekadres
Sint Anthoniusstraat 1E
2153 BA  Nieuw-Vennep

T: 06 – 10348703
E: info@adminifisca.nl
I: www.adminifisca.nl
Beconnummer: 628.682
KvK nummer: 34299203