adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk en vertrouwd
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact

Referenties

Iwan Koning van AdminiFisca is mij 1,5 jaar geleden aangeraden door een vriendin. Na een kennismaking begreep ik direct waarom. Hij weet waar die het over heeft en de kennis is duidelijk aanwezig. Bij vragen kan je altijd bij hem terecht. Hij legt alles goed en duidelijk uit, mocht je het toch nog niet helemaal begrijpen dan legt die het net zo lang uit tot je het begrijpt. Hij neemt echt de tijd voor je. Ik zou hem iedereen aanraden.
Gillian Klinkenberg

Gillian Klinkenberg - Borduurcentrum De Klossenboss - november 2023

 

In 2021 gestart als interim Executive Assistant bij voornamelijk multinationals. Aangezien ik graag de zaken op orde heb, en boekhouding niet mijn vakgebied is was het voor mij dus ook logisch op zoek te gaan naar iemand die over mijn schouder meekijkt (daar ik wel van mening bent dat ik eea moet snappen - het is immers mijn bedrijf). Via de e-boekhouden site ben ik terecht gekomen bij Iwan. Eigenlijk vanaf de eerste kennismaking al een goede klik! Hij stuurt tijdig een mail als het weer OB tijd is en ik kan al mijn vragen/zorgen naar hem mailen zodat hij kan kijken wat er mee moet. Meestal is het niet zo ingewikkeld en stuurt hij per mail terug hoe het in elkaar steekt, en als het wel ingewikkeld is, dan belt hij!
Ik ervaar de samenwerking met Iwan als heel prettig, hij is een echte no-nonsense boekhouder die goed begrijpt dat hij eea simpel moet houden voor mensen die er geen kaas van hebben gegeten. Wat ook heel fijn is, is dat Iwan goed bereikbaar is, zowel telefonisch als per e-mail dat geeft rust in de tent, en stelt mij in staat mij te focussen op mijn business.

Brigitte van Rossum - Van Rossum Consultancy & Support - februari 2023

 

Toen ik ruim 1,5 jaar geleden mijn eigen winkel begon, werd Iwan mij aangeraden als accountant. Daar hebben we geen dag spijt van gehad! Mijn man heeft zich opgeworpen om de boekhouding te doen. Iwan heeft alle tijd genomen om hem wegwijs te maken in een voor ons nieuwe wereld. Mijn man kan altijd bij hem aankloppen met vragen, die vervolgens zeer duidelijk worden beantwoord.
Wij zijn enorm blij met Iwan en hopen nog jarenlang een mooie samenwerking te hebben tussen PetsOnly en AdminiFisca.
PetsOnly 18-12-2022

Melanie Huijgen - PetsOnly - december 2022

 

Voor mij en mijn bedrijf is het een goede keuze geweest de financiële administratie onder te brengen bij AdminiFisca. Iwan weet waar hij mee bezig is, het is fijn samenwerken en je krijgt altijd snel antwoord. Een zorg minder en tijd over voor andere taken.

Annette de Jonge-den Butter - 2 Love It - december 2022

 

Een paar jaar geleden ben ik bij Iwan terecht gekomen, Iwan verzorgt de kwartaal aangiftes en IB jaar aangiftes welk hij komt uitleggen/ doornemen. Ik heb Iwan leren kennen als een integere, vakbekwame man en plezierig in de omgang. Zoekt zaken voor je uit en geeft advies over evt. investeringen etc. Ik zal AdminiFisca zeker aanraden!!

Remco van den Bergh - Van den Bergh Advies Calculatie & Onderhoud - december 2022

 

Iwan is een zeer bekwaam belastingadviseur die alle afspraken nakomt. Ik ben erg blij met Iwan, temeer omdat belasting niet echt mijn expertise is. Iwan regelt de belastingafhandeling en boekhouding voor prive en zakelijk. Iwan is 100% te vertrouwen en een topper!!

Danny de Casembroot - Danny fotografie - juli 2022

 

Zeer tevreden over de samenwerking. Iwan doet wat hij zegt en komt zijn afspraken na.

Björn Luitink - Björn Luitink - april 2021

 

As an expat living in the Netherlands and running my own business, I can't think about my taxes management without the professionally work of Iwan. He's meticulous, extremely organised and fully understands the taxes rules in order to get the declarations done efficiently and without any issue. Since I started working with Iwan, I realised I don't have any bitter surprise from the taxes authorities and that's the accountant service that matters. Moreover, he's really willing to help. Highly recommend his services!

Aline Lickel - Alickel - maart 2021

 

Toen ik begon als zzp-er (fotograaf) dacht ik vooral aan hetgeen doen waar ik goed in ben namelijk ‘fotograferen’, dat daar ook een degelijke boekhouding bij hoorde had ik niet voldoende bij stilgestaan. Ik kwam terecht bij AdminiFisca en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm blij mee! Boekhouder Iwan Koning is professioneel, snel, levert goed werk en is geduldig met een ‘leek’ zoals ik. Ik kan AdminiFisca van harte aanbevelen!

Désirée Stolker - Ik ben Dees - maart 2021

 

Iwan is sinds 2019 mijn boekhouder. Ik ben werkzaam als zzp-er in de zorg. Ik ben zeer tevreden over Iwan zijn werk. Hij reageert altijd snel, is erg duidelijk en rekent schappelijke tarieven.

Angelien Meeuwissen - Zorg-Angel - maart 2021

 

Ik werk nu 1,5 jaar samen met AdminiFisca. Door een aanbeveling hier terechtgekomen. AdminiFisca denkt met je mee. Is tijdig in het aanleveren van benodigde stukken en reageert snel op vragen en/of onduidelijkheden.

Robin Lammerts - Lammerts Reiwa Management B.V. / Quint Healthcare B.V. - december 2020

 

Twee jaar geleden bij het starten van mijn dierenspeciaalzaak via de Google recenties bij AdminiFisca terecht gekomen. Eerlijk en goed advies, denkt mee en laat ons vooral veel zelf doen. Zo snap je beter waar je mee bezig bent en is je financiële administratie ook te begrijpen. Dit alles voor een zeer fijn tarief.

Jolanda Dofferhoff - Dierenspeciaalzaak Pootjes & Co - december 2020

 

Sinds mijn start als zzpér in de zorg verzorgt Iwan mijn boekhouding. Op een juiste manier waardoor het voor mijzelf ook begrijpelijk is en inzicht geeft in mijn financiën. Iwan is goed te bereiken en geeft ook binnen korte termijn antwoord op mijn vragen. Daarnaast stimuleert hij mij (indien nodig) om informatie te delen. Al met al een betrouwbare , prettig toegankelijke boekhouder.

Marjan Rutgrink - Maartje Cares - december 2020

 

Iwan Koning (AdminiFisca) has been my bookkeeper for around 2+ years now. I find him extremely precise in his calculations and he always takes the time to review each spreadsheet and details before submitting it. He conducted himself in a very professional manner and took great pride in his work. Iwan is also very capable when it came to discussion in English. In the line of duty, Iwan never let me down, which is why I strongly recommend him to anyone looking for a reliable and professional bookkeeper.

Vijendra Bhanot - Innovation 2 Digitalization B.V. - november 2020

 

Vanaf 2018 verzorgt AdminiFisca onze boekhouding. Wij ervaren AdminiFisca als zeer deskundig en precies. De lijnen zijn kort en we krijgen snel antwoord op onze vragen. Kortom wij zijn zeer tevreden over AdminiFisca. Tijsterman Advocaten te Uithoorn.

Piet Tijsterman - Tijsterman Advocaten - juni 2020

 

Betrouwbaar, eerlijk en vooral duidelijk. AdminiFisca kan goed de vertaalslag maken naar de 'leek', hierdoor kost het mij nauwelijks moeite om mijn boekhouding goed uit te voeren. Daarnaast altijd correcte en snelle reactie bij vragen.

Jan Stoof - Fotostudio Fenix - mei 2020

 

Sinds 2018 doet Iwan onze bedrijfsadministratie. Iwan is punctueel, integer en zeer betrokken. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Sander Aarts - Unbreakable Academy B.V. - december 2019

 

Iwan doet sinds enige jaren tot grote tevredenheid onze zakelijke en privé aangifte. Iwan weet waar hij het over heeft en is altijd bereikbaar voor vragen en/of overige zaken. Ik beveel Iwan zeker aan.

Marcel Roest - Connection @ Work - december 2019

 

Betrouwbaar, eerlijk en vooral duidelijk. AdminiFisca kan goed de vertaalslag maken naar de 'leek', hierdoor kost het mij nauwelijks moeite om mijn boekhouding goed uit te voeren. Daarnaast altijd correcte en snelle reactie bij vragen.

Henk Vaalburg - Vaalburginterim - december 2019

 

AdminiFisca verzorgt al bijna 3 jaar naar alle tevredenheid en met een fijne persoonlijke benadering, voor de verwerking van de administratie en fiscale handelingen van mijn bedrijf en staan altijd klaar met raad en daad.

Judith Bartels - Kapsalon Judith Bartels - december 2019

 

Al enige tijd doet Iwan onze administratie. Wij zijn erg tevreden met hem en raden hem dan ook zeker aan.

Rick van Engelen - Van Engelen kozijnen - december 2019

 

AdminiFisca heeft mijn bedrijf 'gered' toen de vorige accountant flink wat ellende had achtergelaten. Iwan is een goed luisteraar, denkt in oplossingen en mogelijkheden en zorgt ervoor dat je zonder kennis van ingewikkelde terminologie begrijpt wat hij voor je doet en hoe je administratie in elkaar zit. Een absoluut topbedrijf dat ik van harte aanbeveel!

Helen Bakker - Helen Bakker - december 2019

 

Wij werken sinds 3 jaar met AdminiFisca. We zijn overgestapt van een groot accountantskantoor en zochten een kleinschalig kantoor. Dat hebben wij gevonden bij Iwan. Hij is in staat ons de soms ingewikkelde materie, eenvoudig in "Jip en Janneke taal "uit te leggen. Heerlijk.

Peter Verkleij - TimeQuake B.V. - december 2019

 

Ik ben zeer tevreden over AdminiFisca. Iwan heeft mij fantastisch geholpen met mijn onderneming. Er wordt de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en afspraken worden altijd nagekomen. Ik kan iedereen AdminiFisca aanbevelen!

Danny Warmerdam - LMTD e-commerce - september 2019

 

Vakkundig, nauwkeurig, prettig om mee samen te werken. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Er wordt meegedacht en er is belangstelling voor de ontwikkeling van je bedrijf.

Evelien Veldhuizen - Arrow Translations - juli 2018

 

Deskundig, goed geïnformeerd, punctueel en klantvriendelijk.

Daniël Carrière - Daniël Carrière Consultancy - juni 2018

 

AdminiFisca is professioneel, betrouwbaar en heeft veel kennis. AdminiFisca is onmisbaar bij de start van je bedrijf maar ook erna. En dat voor betaalbare tarieven.

Robert Duivenvoorden - Roading B.V. - maart 2018

 

Als startende ondernemer is het prettig samenwerken met AdminiFisca. Iwan Koning is zeer nauwkeurig en kan ik zeker aanbevelen.

Peter van Noort - Jacson Flowers - januari 2018

 

Iwan helpt me nu al een paar jaar met het doen van mijn aangifte. Die aangifte is weliswaar niet ingewikkeld voor mijn nog prille activiteit als (outdoor) lifecoach, wel is het zo dat Iwan dat met aandacht doet en mij zeer relevante tips geeft.

William Slotboom - B-LifeCoaching - januari 2018

 

Iwan is direct, eerlijk en consequent. Nauwkeurig in zijn werk en adviezen, wat mij betreft zeker een aanbeveling.

Patrick Kerbl - KunstofLeven - januari 2018

 

Sinds 2015 controleert AdminiFisca voor ons ieder kwartaal de boekhouding en maakt het jaarverslag. Dhr. Koning werkt nauwgezet, heeft ons al veel geld bespaard met goede belastingtips, en last but not least hij is een prettig iemand om mee samen te werken. Een aanrader als men zelf de boekhouding wil doen in bijv. e-boekhouden.nl, maar daarbij wel goed begeleid en gecontroleerd wil worden door een expert!

Frans Ebbinge - Jachthaven de Brasem N.V. - december 2017

 

PAS ICT maakt al jaren gebruik van de diensten van AdminiFisca. Zeer vakkundig en punctueel. Adviseert uitstekend bij te nemen financiële beslissingen.

Peter Scheijde - PAS ICT - december 2017

 

I had some trouble in the beginning of my business with other accountants, but since working with Iwan, things are smooth sailing. His eye for detail is exceptional and he's fully in control of all aspects of my business and consequently my books. Furthermore, you could not ask for a more pleasant guy to work for. I have recommended him to many of my friends / business partners because I know the quality is top notch.

Nikolai Simmelsgaard - Simmelsgaard Solutions - december 2017

 

Ik heb in 2014 Iwan gevraagd mij te ondersteunen met mijn boekhouding. Deze was toen nog in MS Excell, wat voor het moment nog prima was. Inmiddels het advies gekregen dit online te gaan doen, waar ik erg tevreden over ben. Goed advies dus! Daarnaast erg tevreden over de kennis en kunde van Iwan; gewoon goede- en correcte service voor een goede prijs. Ik kan Iwan Koning dan ook van harte aanbevelen voor elke ondernemer en particulier.

Roeland van Anholt - JACCS - november 2017

 

Heel fijn om als startende ondernemer hier bij te zitten. Ook kan ik alles vragen als ik het niet snap en geeft ook op tijd tips zodat ik weet wat ik moet doen.

Henriet Miggelenbrink - Miggels Taart - november 2017

 

Enkele jaren geleden zocht ik voor mijn boekhouding een boekhouder die ook tegen een normale prijs mijn administratie wilde verzorgen. Ik zag een advertentie van AdminiFisca en besloot een kennismakingsafspraak te maken, er was gelijk een klik. Iwan is nagenoeg altijd te bereiken voor vragen en advies waardoor ik belasting bespaar. De boekhouding is overzichtelijk en klopt. Een goede boekhouder verdient zichzelf terug, ik ben van mening dat AdminiFisca zich dubbel terug verdient! AdminiFisca, zeker een aanrader!

Maurice Fakkeldij - MB Support - januari 2014

 

Iwan is een goede boekhouder die je kunt bellen als je hem nodig hebt. Het is fijn om je papieren in te kunnen leveren en te weten dat alles goed komt. Daarna komt hij langs om de belangrijke jaarlijkse zaken te bespreken. Ik kan AdminiFisca van harte aanbevelen!

Marina van der Linden - Pedicure Praktijk Nieuw-Vennep - januari 2014

 

Ik wilde een goede administratie vanaf de allereerste dag dat ik begon met mijn bedrijf in 2012. Ik had een aanvraag op internet geplaatst voor een boekhouder en o.a. AdminiFisca reageerde hierop. Het was een prettig gesprek en de eerste die geen vakjargon gebruikte maar begrijpelijke taal zodat je weet waar het over gaat. Sinds de samenwerking ben ik uiterst tevreden over Iwan en zijn werkzaamheden, ik kan hem altijd bellen of mailen. Ik zal AdminiFisca zeker aanraden!

Angelique Dekker - Plexi-Art - januari 2014

 

Sinds de start van ons bedrijf in 2011 werken wij met Iwan samen. Dit bevalt ons uitstekend, Iwan is namelijk erg flexibel, in de avonden en weekenden is hij voor ons goed bereikbaar. Ook weet Iwan onze jaarcijfers duidelijk uit te leggen en te verklaren. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken. Wij bevelen AdminiFisca dan ook van harte aan iedereen aan.

Casper Ehrencron – Partywinkel B.V. - januari 2014

 

Sinds 2011 zijn mijn boekhouding en belastingzaken in de vertrouwde handen van Iwan. Ik kan hem aanbevelen aan elke zelfstandige ondernemer die een business partner zoekt die meedenkt en pro-actief adviseert op financieel en belastingtechnisch gebied.

Marjo Roos - Marjo Roos Visuele Communicatie - januari 2014

 

AdminiFisca: het fiscale kompas voor uw juiste financiële koers

Kwaliteitswaarborg
Iwan Koning is ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs de vereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Leden van het Register Belastingadviseurs zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis gewaarborgd is. Zo bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dé garantie voor kwaliteit!

RB logo FC 2020stempel 1avg_ok_logo

Vestigingsadres
Nabuccosingel 125
2152 PA  Nieuw-Vennep

Bezoekadres
Sint Anthoniusstraat 1E
2153 BA  Nieuw-Vennep

T: 06 – 10348703
E: info@adminifisca.nl
I: www.adminifisca.nl
Beconnummer: 628.682
KvK nummer: 34299203