Slide background

Persoonlijk en vertrouwd

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw administratie

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw belastingen

Slide background

Persoonlijk contact

Ook voor starters en ZZP'ers

Slide background

Persoonlijk contact

Bekijk onze referenties

Referenties

Vanaf 2018 verzorgt AdminiFisca onze boekhouding. Wij ervaren AdminiFisca als zeer deskundig en precies. De lijnen zijn kort en we krijgen snel antwoord op onze vragen. Kortom wij zijn zeer tevreden over AdminiFisca. Tijsterman Advocaten te Uithoorn.

Piet Tijsterman - Tijsterman Advocaten - juni 2020

 

Betrouwbaar, eerlijk en vooral duidelijk. AdminiFisca kan goed de vertaalslag maken naar de 'leek', hierdoor kost het mij nauwelijks moeite om mijn boekhouding goed uit te voeren. Daarnaast altijd correcte en snelle reactie bij vragen.

Jan Stoof - Fotostudio Fenix - mei 2020

 

Sinds 2018 doet Iwan onze bedrijfsadministratie. Iwan is punctueel, integer en zeer betrokken. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Sander Aarts - Unbreakable - december 2019

 

Iwan doet sinds enige jaren tot grote tevredenheid onze zakelijke en privé aangifte. Iwan weet waar hij het over heeft en is altijd bereikbaar voor vragen en/of overige zaken. Ik beveel Iwan zeker aan.

Marcel Roest - Connection @ Work - december 2019

 

Betrouwbaar, eerlijk en vooral duidelijk. AdminiFisca kan goed de vertaalslag maken naar de 'leek', hierdoor kost het mij nauwelijks moeite om mijn boekhouding goed uit te voeren. Daarnaast altijd correcte en snelle reactie bij vragen.

Henk Vaalburg - Vaalburginterim - december 2019

 

AdminiFisca verzorgt al bijna 3 jaar naar alle tevredenheid en met een fijne persoonlijke benadering, voor de verwerking van de administratie en fiscale handelingen van mijn bedrijf en staan altijd klaar met raad en daad.

Judith Bartels - Kapsalon Judith Bartels - december 2019

 

Al enige tijd doet Iwan onze administratie. Wij zijn erg tevreden met hem en raden hem dan ook zeker aan.

Rick van Engelen - Van Engelen kozijnen - december 2019

 

AdminiFisca heeft mijn bedrijf 'gered' toen de vorige accountant flink wat ellende had achtergelaten. Iwan is een goed luisteraar, denkt in oplossingen en mogelijkheden en zorgt ervoor dat je zonder kennis van ingewikkelde terminologie begrijpt wat hij voor je doet en hoe je administratie in elkaar zit. Een absoluut topbedrijf dat ik van harte aanbeveel!

Helen Bakker - Helen Bakker - december 2019

 

Wij werken sinds 3 jaar met AdminiFisca. We zijn overgestapt van een groot accountantskantoor en zochten een kleinschalig kantoor. Dat hebben wij gevonden bij Iwan. Hij is in staat ons de soms ingewikkelde materie, eenvoudig in "Jip en Janneke taal "uit te leggen. Heerlijk.

Peter Verkleij - TimeQuake B.V. - december 2019

 

Ik ben zeer tevreden over AdminiFisca. Iwan heeft mij fantastisch geholpen met mijn onderneming. Er wordt de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en afspraken worden altijd nagekomen. Ik kan iedereen AdminiFisca aanbevelen!

Danny Warmerdam - LMTD e-commerce - september 2019

 

Vakkundig, nauwkeurig, prettig om mee samen te werken. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Er wordt meegedacht en er is belangstelling voor de ontwikkeling van je bedrijf.

Evelien Veldhuizen - Arrow Translations - juli 2018

 

Deskundig, goed geïnformeerd, punctueel en klantvriendelijk.

Daniël Carrière - Daniël Carrière Consultancy - juni 2018

 

AdminiFisca is professioneel, betrouwbaar en heeft veel kennis. AdminiFisca is onmisbaar bij de start van je bedrijf maar ook erna. En dat voor betaalbare tarieven.

Robert Duivenvoorden - Roading - maart 2018

 

Als startende ondernemer is het prettig samenwerken met AdminiFisca. Iwan Koning is zeer nauwkeurig en kan ik zeker aanbevelen.

Peter van Noort - Jacson Flowers - januari 2018

 

Iwan helpt me nu al een paar jaar met het doen van mijn aangifte. Die aangifte is weliswaar niet ingewikkeld voor mijn nog prille activiteit als (outdoor) lifecoach, wel is het zo dat Iwan dat met aandacht doet en mij zeer relevante tips geeft.

William Slotboom - B-LifeCoaching - januari 2018

 

Iwan is direct, eerlijk en consequent. Nauwkeurig in zijn werk en adviezen, wat mij betreft zeker een aanbeveling.

Patrick Kerbl - KunstofLeven - januari 2018

 

Sinds 2015 controleert AdminiFisca voor ons ieder kwartaal de boekhouding en maakt het jaarverslag. Dhr. Koning werkt nauwgezet, heeft ons al veel geld bespaard met goede belastingtips, en last but not least hij is een prettig iemand om mee samen te werken. Een aanrader als men zelf de boekhouding wil doen in bijv. e-boekhouden.nl, maar daarbij wel goed begeleid en gecontroleerd wil worden door een expert!

Frans Ebbinge - Jachthaven de Brasem N.V. - december 2017

 

PAS ICT maakt al jaren gebruik van de diensten van AdminiFisca. Zeer vakkundig en punctueel. Adviseert uitstekend bij te nemen financiële beslissingen.

Peter Scheijde - PAS ICT - december 2017

 

I had some trouble in the beginning of my business with other accountants, but since working with Iwan, things are smooth sailing. His eye for detail is exceptional and he's fully in control of all aspects of my business and consequently my books. Furthermore, you could not ask for a more pleasant guy to work for. I have recommended him to many of my friends / business partners because I know the quality is top notch.

Nikolai Simmelsgaard - Simmelsgaard Solutions - december 2017

 

Ik heb in 2014 Iwan gevraagd mij te ondersteunen met mijn boekhouding. Deze was toen nog in MS Excell, wat voor het moment nog prima was. Inmiddels het advies gekregen dit online te gaan doen, waar ik erg tevreden over ben. Goed advies dus! Daarnaast erg tevreden over de kennis en kunde van Iwan; gewoon goede- en correcte service voor een goede prijs. Ik kan Iwan Koning dan ook van harte aanbevelen voor elke ondernemer en particulier.

Roeland van Anholt - JACCS - november 2017

 

Heel fijn om als startende ondernemer hier bij te zitten. Ook kan ik alles vragen als ik het niet snap en geeft ook op tijd tips zodat ik weet wat ik moet doen.

Henriet Miggelenbrink - Miggels Taart - november 2017

 

Enkele jaren geleden zocht ik voor mijn boekhouding een boekhouder die ook tegen een normale prijs mijn administratie wilde verzorgen. Ik zag een advertentie van AdminiFisca en besloot een kennismakingsafspraak te maken, er was gelijk een klik. Iwan is nagenoeg altijd te bereiken voor vragen en advies waardoor ik belasting bespaar. De boekhouding is overzichtelijk en klopt. Een goede boekhouder verdient zichzelf terug, ik ben van mening dat AdminiFisca zich dubbel terug verdient! AdminiFisca, zeker een aanrader!

Maurice Fakkeldij - MB Support - januari 2014

 

Iwan is een goede boekhouder die je kunt bellen als je hem nodig hebt. Het is fijn om je papieren in te kunnen leveren en te weten dat alles goed komt. Daarna komt hij langs om de belangrijke jaarlijkse zaken te bespreken. Ik kan AdminiFisca van harte aanbevelen!

Marina van der Linden - Pedicure Praktijk Nieuw-Vennep - januari 2014

 

Ik wilde een goede administratie vanaf de allereerste dag dat ik begon met mijn bedrijf in 2012. Ik had een aanvraag op internet geplaatst voor een boekhouder en o.a. AdminiFisca reageerde hierop. Het was een prettig gesprek en de eerste die geen vakjargon gebruikte maar begrijpelijke taal zodat je weet waar het over gaat. Sinds de samenwerking ben ik uiterst tevreden over Iwan en zijn werkzaamheden, ik kan hem altijd bellen of mailen. Ik zal AdminiFisca zeker aanraden!

Angelique Dekker - Plexi-Art - januari 2014

 

Sinds de start van ons bedrijf in 2011 werken wij met Iwan samen. Dit bevalt ons uitstekend, Iwan is namelijk erg flexibel, in de avonden en weekenden is hij voor ons goed bereikbaar. Ook weet Iwan onze jaarcijfers duidelijk uit te leggen en te verklaren. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken. Wij bevelen AdminiFisca dan ook van harte aan iedereen aan.

Casper Ehrencron – Partywinkel - januari 2014

 

Sinds 2011 zijn mijn boekhouding en belastingzaken in de vertrouwde handen van Iwan. Ik kan hem aanbevelen aan elke zelfstandige ondernemer die een business partner zoekt die meedenkt en pro-actief adviseert op financieel en belastingtechnisch gebied.

Marjo Roos - Marjo Roos Visuele Communicatie - januari 2014