adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk en vertrouwd
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact

Advies voor uw belastingen in Haarlemmermeer?

Zoekt u een belastingadviseur in Nieuw Vennep of Hoofddorp en wilt u persoonlijk contact en proactief advies? Met meer dan 10 jaar ervaring hebben vele klanten al ervaren dat wij hen veel geld kunnen besparen.

Ervaren en professionele belastingadviseur

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca heeft een uitgebreide expertise en is er voor starters, zzp’ers en mkb-ondernemers. Vanuit de Haarlemmermeer helpen wij ondernemers met hun belastingaangiften en geven wij belastingadvies over bijvoorbeeld de rechtsvorm, de btw, investeringen, auto zakelijk of privé rijden en zakelijke kosten. Ook startende ondernemers helpen wij op weg, zodat ook zij geen aftrekposten missen.

Waarom AdminiFisca?

Belastingadvisering is een specialistisch vak. De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en verandert vaak. Een goede reden voor ondernemers om de belastingaangiftes uit te besteden aan een professional om optimaal gebruik te maken van de fiscale faciliteiten en niet te veel te betalen.

Onze sterke punten

Cliënten waarderen ons om het persoonlijke contact en onze duidelijke uitleg. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs en worden periodiek getoetst en geschoold op belangrijke en actuele zaken. En met onze jarenlange ervaring adviseren wij u proactief op financieel en fiscaal gebied, waarmee u veel geld kunt besparen.

Op zoek naar een belastingadviseur in de Haarlemmermeer?

Iedereen wil goed en vakkundig advies en geld besparen. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze. En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!

AdminiFisca: het fiscale kompas voor uw juiste financiële koers

Kwaliteitswaarborg
Iwan Koning is ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs de vereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Leden van het Register Belastingadviseurs zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis gewaarborgd is. Zo bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dé garantie voor kwaliteit!

RB logo FC 2020stempel 1avg_ok_logo

Vestigingsadres
Nabuccosingel 125
2152 PA  Nieuw-Vennep

Bezoekadres
Sint Anthoniusstraat 1E
2153 BA  Nieuw-Vennep

T: 06 – 10348703
E: info@adminifisca.nl
I: www.adminifisca.nl
Beconnummer: 628.682
KvK nummer: 34299203