adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk en vertrouwd
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact

Op zoek naar een belastingadviseur in de Duin- & Bollenstreek?

Zoekt u een deskundige en betrouwbare belastingadviseur in Lisse, Hillegom, Lisserbroek of Sassenheim en vindt u persoonlijk contact en pro-actief advies belangrijk? Dan bent u bij AdminiFisca aan het juiste adres!

Ervaren en professionele belastingadviseur

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca heeft een uitgebreide expertise en is er voor starters, zzp’ers en mkb-ondernemers. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, naast de Duin- en Bollenstreek, geven wij al meer dan 10 jaar proactief deskundig advies op financieel en fiscaal gebied. Zo hebben wij al veel ondernemers geholpen met de keuze van de juiste rechtsvorm, investeringen en zakelijke kosten.

Betrouwbaar en betrokken

Of het nu gaat om belastingaangiften of belastingadvies, bij AdminiFisca gaat het om u als ondernemer. Wij spelen graag in op de veranderingen in uw bedrijf, zoals de keuze voor een andere rechtsvorm, die beter bij de groei van uw onderneming past. Ook tax planning is een onderdeel van belastingadvies, waarbij bijvoorbeeld het moment van investeren gepland wordt om zo optimaal gebruik te maken van de fiscale faciliteiten.

Waarom AdminiFisca?

Door jarenlange ervaring en als lid van het Register Belastingadviseurs weten wij de ingewikkelde fiscale wet- en regelgeving in begrijpelijke taal uit te leggen. Dat doen wij in een persoonlijk gesprek. Wilt u ook geen verrassingen achteraf? Laat dan de belastingaangifte door AdminiFisca opstellen en doe uw voordeel met onze adviezen op financieel en fiscaal gebied. Want ook u kunt daarmee veel geld besparen.

Ook een professionele belastingadviseur naast de Bollenstreek inschakelen?

Natuurlijk wilt u dat de belastingaangifte goed en vakkundig wordt opgesteld en een gedegen belastingadvies. U wilt toch ook geld besparen? Maak daarom een vrijblijvende afspraak, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze. En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!

AdminiFisca: het fiscale kompas voor uw juiste financiële koers

Kwaliteitswaarborg
Iwan Koning is ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs de vereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Leden van het Register Belastingadviseurs zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis gewaarborgd is. Zo bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dé garantie voor kwaliteit!

RB logo FC 2020stempel 1avg_ok_logo

Vestigingsadres
Nabuccosingel 125
2152 PA  Nieuw-Vennep

Bezoekadres
Sint Anthoniusstraat 1E
2153 BA  Nieuw-Vennep

T: 06 – 10348703
E: info@adminifisca.nl
I: www.adminifisca.nl
Beconnummer: 628.682
KvK nummer: 34299203