adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk en vertrouwd
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact

Zoekt u een boekhouder in omgeving van Lisse, Hillegom of Sassenheim?

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare boekhouder in de naast de Duin- & Bollenstreek en vindt u persoonlijk contact en proactief advies belangrijk? Dan bent u bij AdminiFisca aan het juiste adres!

Ervaren en professionele boekhouder

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca heeft een uitgebreide expertise en is er voor starters, zzp’ers en mkb-ondernemers. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer in de omgeving van Lisse, Hillegom, Lisserbroek of Sassenheim, ondersteunen wij al meer dan 10 jaar ondernemers met hun financiële administratie. Van het inrichten en verwerken van de financiële administratie tot de jaarrekening en belastingaangifte.

Betrouwbaar en betrokken

Of u de boekhouding wilt uitbesteden of liever zelf doet en deze daarna door een professional wilt laten controleren, bij AdminiFisca kan dat. Wij zorgen dat de boekhouding goed is verwerkt, zo voorkomt u verrassingen achteraf. AdminiFisca verzorgt ook uw tussentijdse rapportages, zodat u periodiek op de hoogte bent van de stand van zaken.

Waarom AdminiFisca?

Duidelijkheid vinden wij belangrijk. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal. En door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij u nog beter adviseren op financieel en fiscaal gebied. Door ons lidmaatschap van het Register Belastingadviseurs bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen.

Ook een professionele boekhouder nabij de Duin- & Bollenstreek inschakelen?

Natuurlijk wilt u ook dat de boekhouding goed en vakkundig wordt verwerkt of gecontroleerd. U wilt toch geen verrassingen achteraf? Neem daarom voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op en wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze. En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!

AdminiFisca: het fiscale kompas voor uw juiste financiële koers

Kwaliteitswaarborg
Iwan Koning is ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs de vereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Leden van het Register Belastingadviseurs zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis gewaarborgd is. Zo bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dé garantie voor kwaliteit!

RB logo FC 2020stempel 1avg_ok_logo

Vestigingsadres
Nabuccosingel 125
2152 PA  Nieuw-Vennep

Bezoekadres
Sint Anthoniusstraat 1E
2153 BA  Nieuw-Vennep

T: 06 – 10348703
E: info@adminifisca.nl
I: www.adminifisca.nl
Beconnummer: 628.682
KvK nummer: 34299203