Slide background

Persoonlijk en vertrouwd

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw administratie

Slide background

Pro-actief advies

Hulp bij uw belastingen

Slide background

Persoonlijk contact

Ook voor starters en ZZP'ers

Slide background

Persoonlijk contact

Bekijk onze referenties

Op zoek naar een boekhouder in regio Haarlem?

Zoekt u een ervaren en betrouwbare boekhouder en vindt u persoonlijk contact en proactief advies belangrijk? Dan bent u bij AdminiFisca aan het juiste adres!

Ervaren boekhouder

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca is gespecialiseerd in startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, vlakbij Haarlem, ondersteunen wij al meer dan 10 jaar ondernemers met hun financiële administratie. Van het inrichten en verwerken van de financiële administratie tot de jaarrekening en belastingaangifte.

Waarom AdminiFisca?

Cliënten waarderen ons om het persoonlijk contact en onze duidelijke uitleg. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal. Door de jarenlange ervaring en als lid van het Register Belastingadviseurs adviseren wij u proactief op financieel en fiscaal gebied. Daarmee bespaart u veel geld.

Betrouwbaar en betrokken

Boekhouden is en blijft een vak apart. Reden voor ondernemers om de boekhouding aan een professional uit te besteden. Ook als u liever zelf de boekhouding doet is het prettig om deze periodiek door een professional te laten controleren. Zo weet u dat de boekhouding goed is verwerkt en voorkomt u verrassingen achteraf. En met onze tussentijdse rapportages krijgt u inzicht in de stand van zaken.

Ook een professionele boekhouder in Haarlem inschakelen?

Natuurlijk wilt u ook dat de boekhouding goed en vakkundig wordt verwerkt of gecontroleerd. U wilt toch geen verrassingen achteraf? Neem daarom voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze.

En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!