adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Pro-actief advies
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk en vertrouwd
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact
adminifisca-administratie-proactief-advies.png
Persoonlijk contact

Zoekt u een boekhouder in Hoofddorp of Nieuw Vennep?

AdminiFisca helpt al meer dan 10 jaar ondernemers met hun financiële administratie in de regio rondom Hoofddorp, Nieuw Vennep, Schiphol, Vijfhuizen en de rest van de Haarlemmermeer. Maar ook voor uw belastingaangifte en belastingadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke en proactieve boekhouder die met u meedenkt

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca heeft een uitgebreide expertise en is er voor starters, zzp’ers en mkb-ondernemers. Wij helpen met de financiële administratie, van het inrichten en verwerken tot de jaarrekening en belastingaangifte. Met onze persoonlijke betrokkenheid adviseren wij u proactief op financieel en fiscaal gebied.

De kracht van AdminiFisca

Wilt u ook dat de boekhouding goed wordt verwerkt en wilt u geen verrassingen achteraf? Besteedt dan uw boekhouding uit aan een ervaren boekhouder. Boekhouden is en blijft immers een specialisme. En wilt u zelf de boekhouding bijhouden? AdminiFisca verzorgt ook uw tussentijdse rapportages, zodat u periodiek op de hoogte bent van de stand van zaken.

Daarom AdminiFisca!

Cliënten waarderen ons om het persoonlijke contact, onze betrokkenheid en goede bereikbaarheid. Door de jarenlange ervaring en als lid van het Register Belastingadviseurs weten wij ondernemers te adviseren op financieel en fiscaal gebied waarmee u veel geld kunt besparen.

Ook zo’n ervaren boekhouder in Nieuw Vennep inschakelen?

Verstandig, want een heldere administratie is medebepalend voor het succes van uw onderneming. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek over onze werkwijze.

En: ook buiten kantoortijden staan wij graag voor onze klanten klaar!

AdminiFisca: het fiscale kompas voor uw juiste financiële koers

Kwaliteitswaarborg
Iwan Koning is ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs de vereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Leden van het Register Belastingadviseurs zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis gewaarborgd is. Zo bent u altijd verzekerd van adviezen volgens de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dé garantie voor kwaliteit!

RB logo FC 2020stempel 1avg_ok_logo

Vestigingsadres
Nabuccosingel 125
2152 PA  Nieuw-Vennep

Bezoekadres
Sint Anthoniusstraat 1E
2153 BA  Nieuw-Vennep

T: 06 – 10348703
E: info@adminifisca.nl
I: www.adminifisca.nl
Beconnummer: 628.682
KvK nummer: 34299203